parasite city

Idag har jag varit i Östersund en sväng med min fader och lillasyster. Vi besökte lite affärer (jag gjorde världens klipp på världens finaste sjal på Monki! Den ser ut lite som en gardin ungefär.) och var och fikade på Wedemarks. Jag tycker inte om Östersund sådär överdrivet mycket. Det har dock sina fördelar, och Wedemarks är en av dessa! Förutom att de tryckt in ungefär tusen bord i ett rum är det rätt mysigt, och framförallt har dom stans godaste fika! (Okej. Törners kan konkurrera, minsann!) Visste ni att dom uppfann Smörgåstårtan på Wedemarks? Det är sant! Hur häftigt är inte det? Okej. Nu gillar ju inte jag smörgåstårta. Men ändå!

Vi var hursomhelst en sväng på mitt hatställe i Östersund också: Ica Maxi. Hatar såna där storköpsaffärer. Jag får ångest, tappar bort mig, får huvudvärk av lamporna och vill till slut bara slå huvudet mot betonggolvet för att slippa höra kundvagns-rullandet. U-S-C-H. Vi lämnade sen av Jonna i hennes lilla vindsvåning och jag körde hela vägen hem till Strand i mörker och snö och halt och jävligt.

Nu känner jag att det här inlägget för länge sedan gjorde att ni tappade intresset. Hehe. Förlåt. Man kan inte vara på topp jämt!

Nu när jag svalt det kan du dra det hur långt du vill
Du vet, jag vill bli din
och ingen annan kommer in
Hjärtat gör mig blind.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0