Du vet inte om det än, men det kommer att bli du och jag till slut

Idag hade vi i läxa på draman att ta med en låttext eller liknande som vi tyckte om och läsa upp. Texten skulle betyda något för oss, och min motivering var dels att låten i sig har betytt så mycket för mig ända sedan jag hörde den första gången, och dels att texten till den låten från och till har varit mitt mantra det senaste året. Av vilken anledning låter jag vara osagt, trots eviga påtryckningar från mina kära vänner.

Någon gång måste du bli själv

Det här vet du inte om
men jag väntar på dig
Någon gång måste du bli själv
och jag väntar på dig
Jag bidar tiden, och det kommer ta tid
Jag har inte sagt nåt än, men jag väntar

Du är inte så fin
men det är nåt med dig
Som att komma hem
första gången du sa "hej"
Det är så logiskt, alla fattar utom du
Du har inte en aning att jag tänker på dig precis just nu

Någon gång måste du bli själv
Någon gång måste du bli själv

Hon har ett falskt leende
jag har sett det
Hur har du undgått det
alla dom här åren?
Och jag har sett dina pupiller växa när jag är med dig
Du vet inte om det än
men det kommer att bli du och jag till slut

Någon gång måste du bli själv
Någon gång måste du bli själv

-Säkert!

It's all false love and affection, you don't want me you just like the attention

April är en jobbig månad, det har jag alltid tyckt. Det känns som om hela april går åt till att vänta på bättre tider. Fast, det blir ju aldrig bättre tider, eller hur?

Med risk för att det blir ännu deppigare går jag och lägger mig nu.Love, love is like a stubborn youth

Vilken fantastiskt fin dag det varit! En ensemblelektion som var rolig, en mattelektion jag förstod (!) och repande med tjejerna som går framåt! Det skadar ju inte att det varit soligt och fint heller! Som jag nämnde i inlägget nedan hade vi ingen latin idag, så jag, Angelica och Tess hittade på bus istället! Vi hade också sällskap från och till av två trevliga pojkar och vårsolen!

Annars gör lite saker mig förvirrad (glad-förvirrad måhända?) och andra saker mig mest bara ledsen. Fast som sagt, allt som allt har det varit en ypperligt fin dag! Nu är jag peppad på morgondagen och ska gå och lägga mig!

Innan ni gör som jag, lyssna på det här!: I'M NOT YOUR TOY - LA ROUX


jag var ingen, du var aprilhimlen

Det har varit en underbart fin dag. Sista lektionen gick bort eftersom min latinlärare sitter fast på en flygplats i Grekland. Tess hade dock foto och var ute och lekte med kameran. Jag lånade den ett tag, och här är resultatet:

teenage wasteland

Det blev en sjukdag ifrån skolan idag, fy. Jag hatar att vara hemma från skolan, det känns alltid som om jag missar en massa. Men är man sjuk så är man.

Trots att jag mest kraxade repade jag även med Angelica och Lotta idag, de kom nämligen på besök efter skolan. På torsdag är vi inbjudna att medverka på Trubadurkväll, så vi ska spela några låtar. Hur trevligt det än är så har vi sjukt mycket att göra nu, så det blir lite extra stressigt när sånt tillkommer. Men jag går ju inte estet för intet!

Nä, nu blir det till att sova, så jag kanske orkar skolan imorgon iallafall!

Nightynight people!

got my head and my heart on the dancefloor

Eftersom jag är sjuk har jag spenderat dagen med att spekulera över livets orättvisor. Dessutom har jag tagit ut "Telephone" på gitarr och suttit och sjungit. Eftersom jag har ont i halsen låter det väl sådär, men det blir faktiskt rätt intressant ändå! Akustisk version av en Lady Gaga-låt, liksom, spännande!

Har även hittat den ultimata Facebook-fansidan idag: "Nice guys are ugly, hot guys are jerks and nice hot guys are gay". Dock fick jag klagomål över mitt medlemsskap på sidan, så jag känner att kommentaren om att detta naturligtvis inte gäller mina killkompisar är nödvändig. De är nämligen både snygga och snälla utan att vara gay! Så det så. Riktiga kap faktiskt.

Annars har jag idag haft besök av Norah, som söndagen tillhör. Vi såg ett avsnitt var av Gossip Girl och Band Of Brothers. BoB är nu tydligen tillagd till söndagstraditionen, då Norah är fast övertygad om att frälsa även mig med denna serie, så som hon blivit frälst. Huruvida det kommer fungera återstår att se, men såhär efter första avsnittet är jag iallafall inte frälst än. Men vem vet.

Godnatt, people.

Have you ever been in love? Then you know what I'm thinking of.


Yo, all ya wiggahs in da hood!
Ja, jo, som ni kanske listade ut på min flashiga inledningsfras så har jag varit i Östersund idag! (Om ni någonsin varit i Östersund förstår ni det roliga.) Jag och Norah bestämde nämligen lite spontant sådär att hon behövde nya converse och jag behövde en shoppingdag. Fruktansvärt trevligt och alldeles awesome faktiskt! Mer såna dagar!
Resten av kvällen sen jag kom hem har spenderats åt skolarbete. Och inte vilket skolarbete som helst, utan talskrivande till Nationella provet i Svenska B. Jag har ägnat mig åt roligare saker, om jag säger så. Fast nu har jag iallafall kommit igång lite, och imorgon blir det till att nöta in så det sitter!
Skolan håller förövrigt på att ta död på mig, vi har ungefär femtiosju (kan vara lite lätt överdrivet. Men bara lite lätt!) inlämningar, redovisningar, prov och nationella prov som ska göras innan terminens slut, plus att vi har spelningar, på det, både som musiker och ljudtekniker, så det blir en hel del repande framöver. Nu till veckan går tillexempel måndag-tisdag-onsdag åt att repa för att sen vara gäster på en spelning på Saga på torsdag. Den som säger att estet är lättsamt en gång till får en oneway-ticket till något ensamt, tråkigt och regnigt ställe.
Äh, om man skulle ta och göra nåt vettigt kanske.

uppdateriiiiiiiiiiiing!

Hej people! Jag vet att ni som läser den här bloggen saknar mig. Tydligen är min nya blogg för seriös? Jaja. Jag gör väl ett nytt försök här då.
Idag var det första dagen efter lovet! WOHOO! Eller, ja. Dagen har innehållit följande:
  • Nationellt prov i Engelska B, speaking. Det gick bra tror jag. Fast vem vet.
  • En gymnasiskola utan fungerande datorer. HEJA TEKNOLOGI!
  • Utprovning av en 30-talsklänning. Vad har jag gett mig in på?
  • Dubbla gitarrlektioner, som varje måndag. 1700-talsmusik och 70-talsmusik, kombinationen!
  • Repande med världens bästa musik-klass!
  • Riot On An Empty Street - Kings Of Convenience (som förövrigt är helt awesome att plugga till, har jag märkt!)
  • Suttit i vårsolen med fina människor

RSS 2.0