If you have to kill me, use a tommy-gun, baby.

Den här veckan har hittills varit så extremt jobbig att jag inte ens kan sätta ord på det. Det börjar kännas som slutet på nian igen, stress, stress, stress, och det är inte bra. Jag vill bara ta studenten. Nu. Men, istället är jag kvar med ännu ett år av gymnasiestudier. Vad gör man liksom. Ingenting i mitt liv verkar klicka, helt enkelt.

Imorgon är ännu en dag. En dag som kommer kännas som tusen år. Ändå kommer jag inte hinna klart med allt jag måste hinna klart med. Värdelösa veckor.
Istället för att deppa vidare tänker jag nu äta flingor och läsa Erlend Loe. Godnatt.

love is like a stubborn youth that you rather just deny

Idag skjutsade Kenny hem mig med sin fantastiskt snygga bil. Vi tog bakvägen genom byn, varpå jag håller ett långt föredrag om hur fint vi har det. Ungefär såhär:

"TITTA, vad fint det här är, världens finaste by liksom! Kolla bara på utsikten, UTSIKTEEEEEN!!!" Såhär fint har ni det minsann inte i Backe!!!" (Hej, jag heter Liss, är 72 år gammal. Mina fritidsintressen är att sticka och prata väder.)

Och ja, de tre femtedelar av bilens passagerare som faktiskt var från Backe (Kenny, Pontus och Jesper) kunde såklart inte annat än hålla med om att det var väldigt fint. Kenny påstod dock att det var finare i Rossön. Visserligen har jag aldrig varit där, men jag väljer ändå att betvivla det.
här bor jag, booya!

nån gång ska det väl va min tur att komma härifrån

4 saker jag ser fram emot:

- Sommarlov
- Festivalet
- Körkort
- Studenten

4 saker som irriterar dig:

- Epatraktorer
- Smuts och oreda
- Särskrivningar
- Färgen orange 

4 saker jag säger ofta:

- "Aaah, fast...nej"
- "Awesome!"
- "Wööööuuuuw"
- "yyyes"

4 saker jag gör varje dag:

- Skriver
- Lyssnar på musik
- Läser bloggar
- Sover

4 saker jag har med mig jämt:

- En penna
- Hårsnodd/-ar
- Min mobil
- Lypsyl

4 saker jag rör varje dag:

- Mig själv (tolka som ni vill)
- Bestick
- Hårborste 
- Penna

4 personer jag vill träffa oftare:

- Julia
- Emmy
- Silke, Marc, Lena och Judith
- Gängeeeeet.

4 saker jag värderar högt:

-
Intelligens
- Musikalisk talang
- Artighet/respekt
- Kaffe

I was definitely made for these times

En fredagkväll i Strömsund, i bilder!


jag mötte upp fina människor på sibylla


det var den första riktiga sommarkvällen igår!


jag snubblade över Marcus och han hängde på äventyret!


jag och tess är som vanligt posarna!


jag smygfotade en epa.


vi gick ner på kajen


busungarna!


motljusbilder, endast för Linas skull!


vi gick till ok precis innan stängningsdags


torget var skräpigt.

But your voice was too loud

Jag hade en bra dag igår. Detta tack vare två stora, enormt viktiga faktorer:

1. Jag tog en day-off från pluggandet. Inte en enda skolbok öppnades. På hela dagen. Inte ens på skolan, så går det när man går estet och har spejsiga ämnen såsom drama och estetisk orientering. Inga skolböcker här inte.

2. Jag fick träffa en av världens bästa människor. Jag har nog inte till fullo insett riktigt hur extremt mycket jag faktiskt saknat Emmy förrän jag äntligen fick prata av mig en tusendel av den tid vi missat det senaste året. Hon blir nog inte av med mig nu.

Annat jag gjorde igår var att ha ett av tre nationella prov i tyska. Jag, Emmy och Norah var på musikcafé på Saga och gick sedan till Solbacken och köpte glass. Vi åkte bil med Madeleine. Vi hade värsta jam sessionen uppe på Gula. Dessutom var det sommarväder. Visst låter det fint alltihopa?
The summer's here, but I'm just sitting in my room

Visserligen har jag skrivit om det här på blogg 2, men jag känner att det är ett aktuellt ämne för dagen, och det är väl sånt bloggar ska handla om?

Idag var det mösspåtagning på skolan. Det var nog rätt kul för studenterna, men helt klart jobbigt för mig. Jag vill också ta studenten. Men, för att se det från den ljusa sidan kommer nästa års student vara den bästa någonsin. Vi kommer vara coolast, ha roligast och vara snyggast såklart.

Jag menar, ser ni inte hur det där med studentmössa är min grej, liksom?

STUDENT 2011
mina paintskills är otroliga!

you turn my legs into spaghetti and set my heart on fire

Att när man redan känner sig lite smådeppig dra igång depp-spellistan på spotty är inte att rekommendera. Vad ska jag säga, det är skönt med långhelg, minst sagt.

aldrig, aldrig ensam, alltid ensam här

Jag har fått klagomål om att jag uppdaterar dåligt. Och det gör jag nog också. Annars kan ni ju läsa den här bloggen också, jag tror jag är åtminstone lite mer aktiv där.

I helgen har jag fått låna min farbror Tommys bil att övningsköra med. Den är nämligen, till skillnad från vår, manuellt växlad. Det är bra, eftersom jag då får träna på att köra utan automat, vilket ju kan vara till en fördel till hösten när jag ska köra upp.

Hur det än är så har jag konstaterat att det är mycket roligare att köra manuellt växlad än med automat. Jag antar att det är ytterligare ett bevis på att jag gillar att försöka ha koll på många saker samtidigt. Sen hur bra jag är på nyss nämnda kan ju visserligen diskuteras. Jag vet att jag är kvinna och så, men simultanförmåga hör inte till mina framstående sidor.

Äh, förhoppningsvis lär jag mig köra bil ordentligt snart i alla fall. Sen blir det roadtrips!

he walked the streets a soldier, and he fought the world alone

Idag är det första maj. Det ska jag naturligtvis fira i ren socialist-anda. Oavsett om det ligger snö eller inte. Usch.
Igår var det valborg också, vilket jag firade med en filmkväll (blev inte så mycket film dock) med världens bästa människor. Det spelar ingen roll att vi inte hade nåt att göra, det var bra ändå. Jag har världens bästa vänner!
Nä, nu åker jag till Strömsund!

RSS 2.0